In mijn praktijk Veerkracht Tineke Postma leer je wat er gebeurt als jij je emoties steeds maar onderdrukt, probeert de controle te houden en niet wil voelen wat je voelt. Veel mensen worstelen met gedachten of emoties die ze liever niet willen hebben. Niemand zit te wachten op verdriet, angst, onzekerheid, depressieve gevoelens of kritiek op zichzelf. Toch is het er. Je kunt er niet omheen!

Ik ben zelf door ervaring wijzer geworden. Dat heeft onder andere te maken met het gegeven dat mijn zus 20 jaar geleden is overleden. Na haar overlijden kwam ik mijzelf op diverse manieren tegen. In het omgaan met verdriet, het alsmaar doorgaan en het op zoek gaan naar de juiste hulp. De zoektocht naar de juiste hulp en het omgaan met die emoties vond ik heel lastig. Ik heb veel dingen geprobeerd om me beter te voelen, maar toen bracht het mij niet de oplossing. Als ik naar mezelf kijk, mocht ik geen verdriet hebben en wilde dit niet aan anderen laten zien, want het was tenslotte mijn verdriet. De mensen in mijn omgeving zeiden: “Joh, kijk naar de leuke dingen”. Maar dat is enorm lastig als je in een zwarte periode zit en diep van binnen gewoon alleen maar gemis en verdriet voelt. En daarnaast niet weet hoe je door moet gaan.

De zoektocht en mijn persoonlijke ervaringen hebben ertoe geleid dat ik mensen wil begeleiden op een wijze, die bij hen past. Ik ben een betrokken coach, met een luisterend oor, met humor en interesse heeft in jou als persoon. Op deze manier wil ik het verschil maken. 

Ik help je om te bewegen naar een leven dat jij graag wilt. Een leven waarin jij mag voelen wat je voelt, denken wat je denkt en zijn wie je bent.