Persoonlijke coaching

Alsmaar doorgaan, van alles van jezelf moeten en jezelf op de laatste plaats zetten? Heb je te maken met grote veranderingen of pijnlijke en verdrietige situaties in je leven, de zogeheten Life events? 

In ons leven hebben we te maken met moeilijke of verdrietige gebeurtenissen. Deze overkomen ons en hebben we geen invloed op. Waar we wel invloed op hebben, is de wijze waarop we met die gebeurtenissen omgaan. Ben je in staat om zelf de regie te pakken? 

Binnen mijn coaching richt ik mij op dat waar je wel of geen invloed op hebt, zodat je inzicht krijgt in jouw manier van omgaan met bepaalde en welke aspecten nog meer een rol spelen bij het in stand houden van bepaalde patronen. 

Jouw vraag

Jouw persoonlijke vraag is het uitgangspunt van de coaching. Welk resultaat jij wenst te behalen met de coaching is leidend in het hele traject. Tijdens het traject leggen we patronen bloot, zoeken en vinden we de rode draad, ontdek je ‘aha -momenten’ en kijk je naar wat deze patronen je tot nu toe hebben opgeleverd, zowel in positieve als in negatieve zin.