Elk coachtraject start met een kennismakingsgesprek. Hierin bepalen wij samen welke methodes het beste aansluiten bij jouw doel en persoonlijkheid. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een holistische benadering. Ik kijk naar mens, lichaam en geest en kan verschillende methodes inzetten. Samen met jou kies ik welke methodes het meest passend zijn bij jouw coachvraag en persoonlijkheid.


ACT

Met ACT leer je om op een zachtaardige manier om te gaan met je gedachten, gevoelens en omstandigheden, terwijl je datgene doet wat belangrijk is voor jou!


IEMT

Dit is een methode, waarbij gewerkt wordt met oogbewegingen. Door de combinatie van de oogbewegingen en het vasthouden van de herinnering, worden herinneringen en emoties van elkaar losgekoppeld.


MINDFULNESS

Leren leven met aandacht. Niet meer op de automatische piloot gaan, maar dichter bij je gevoel komen zonder oordeel. Je bewust worden van je gedachten, meer rust kunnen ervaren en situaties herkennen en bekijken vanaf een andere kant.


CSR

Vanuit energie bouwen aan herstel. Met de CSR-methode word je gecoacht op lichaam, gedrag en psyche. CSR staat voor Chronische Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van (ziekmakende) effecten van chronische stress.