Persoonlijke Coaching

Alsmaar doorgaan, van alles van jezelf moeten en jezelf op de laatste plaats zetten? Of heb je te maken met grote veranderingen of pijnlijke en verdrietige situaties in je leven, de zogeheten Life events?

In ons leven hebben we te maken met moeilijke of verdrietige gebeurtenissen. Deze overkomen ons en vaak hebben we hier geen invloed op. Waar we wel invloed op hebben, is de wijze waarop we met die gebeurtenissen omgaan. Als het ware de stroom van de golven veranderen waardoor ze rustiger komen.

Binnen mijn coaching richt ik mij op datgene waar je wel of geen invloed op hebt, zodat je inzicht krijgt in jouw manier van omgaan met bepaalde situaties en welke aspecten nog meer een rol spelen bij het in stand houden van bepaalde patronen.

Wat kun je verwachten?

Jouw persoonlijke vraag is het uitgangspunt van de coaching. Welk resultaat jij wenst te behalen met de coaching is leidend in het hele traject. Tijdens het traject leggen we patronen bloot, zoeken en vinden we de rode draad, ontdek je ‘aha -momenten’ en kijk je naar wat deze patronen je tot nu toe hebben opgeleverd, zowel in positieve als in negatieve zin.

Aantal Coachgesprekken?

Het aantal coachgesprekken is afhankelijk van jouw vraag en zal in overleg met jou worden bepaald.