“Door een reorganisatie en een snel veranderende wereld in de telecombranche heb ik na 32 dienstjaren gebruik gemaakt van een mooie regeling. Beide partijen tevreden zou je denken. Na veel vrijwilligerswerk te hebben gedaan en dat nog steeds doe, begon het toch te knagen. Wat was het dan wat ik miste. Ik kwam erachter dat er nog druk op de ketel moest. Ik had behoefte aan een betaalde baan, de tijd was nog niet rijp voor “alleen maar leuke dingen doen”.

Wat kan ik nog, wat wil ik en wat is realistisch voor iemand van mijn leeftijd waren vragen waar ik niet helemaal uit kwam. Thuis alleen maar achter de computer zitten en reageren op vacatures leverde niet veel op.

De 5 sessies bij Tineke hebben mij veel opgeleverd. Naast praktische zaken zoals professionele hulp bij het verbeteren van je CV en het optimaal gebruik maken van sociale media zoals Facebook en LinkedIn, was het voor mij belangrijk dat door de gesprekken en vraagstelling ik mijn gedachten op een rijtje kreeg en zo meer inzicht had in wat ik wilde en wat me doen stond. Ik leerde te netwerken wat ik voorheen echt niet zou bedenken hoe aan te pakken. Mijn zelfverzekerdheid groeide en dan komt er gewoon een (parttime) baan op je pad. Ik had nog maar net mijn aangepaste CV gepubliceerd toen ik gebeld werd door een uitzendbureau. Gelijk hebben Tineke en ik de sollicitatievaardigheden nog even doorgenomen, en ik weet zeker dat dat het laatste steuntje in de rug was.”

Reinie van Egmond


Tineke is een warm persoon, die oprecht in jou is geïnteresseerd en jou met haar vriendelijke uitstraling en stralende lach uitnodigt om te praten. Dat heb ik gedaan: praten. Tineke gaf mij de ruimte die ik nodig had en zij benoemde de kern of de rode draad van mijn verhaal. Heel fijn om te schakelen en zo tot inzichten te komen. Zij is in staat om te schakelen tussen haar kwaliteiten als therapeut en coach, afgestemd op wat op dat moment nodig had. Ik ben dankbaar dat ik, mede dankzij Tineke, de lichtpuntjes in mijn leven weer heb terug gevonden.

Hedwig


“Ik heb tijdens het traject veel geleerd over solliciteren, netwerken en wat ik bied aan werkgevers.”

C.


“Ik vond de coaching van Tineke heel erg fijn. Mijn coachvraag was, welke concessies ik wilde doen om mijn droombaan te bereiken. Een oogopener voor mij was hoe ik mijzelf tegen hield omdat ik bang was verkeerde keuzes te maken en weer opnieuw te moeten beginnen. Daarnaast gaf ik mijn grenzen nog onvoldoende aan. Wat mij ook heel erg aanspreekt is dat Tineke in staat is om passende opdrachten te geven die op dat moment relevant waren. Daarnaast vind ik haar gulle lach heel erg fijn. De achterliggende redenen van mijn coachvraag waren soms al best zwaar genoeg en door haar praktische benadering en lach, maakt ze het ook voor mij lichter.”

Marleen